Контактирајте со Нас

Контактирајте не со прашања за нашата асоцијација. 

Асоцијација на метална и електро индустрија - МАМЕИ

ул. Партениј Зографски 38, 1000 Скопје, Република Македонија

Тел.:  +389 (0)2 3177 658
Моб.: +389 (0)71 277 047
        +389 (0)71 280 018 

E-mail:contact (at) mamei.mk
         info.mamei (at) gmail.com 

Компании членови на МАМЕИ учесници на Б2Б настан во организација на БМЕ Германија

Компаниите Свемек и Завар од Скопје, како и Братство Инокс од Охрид се учесници на Б2Б настанот „Иницијатива за пронаоѓање добавувачи од државите од Западен Балкан за германски производни компании" организиран од Германското Здружение за управување со материјали, увоз и логистика BME е.V.