B2B Платформа

Прва Меѓународна Конференција на Добавувачи и Б2Б настан
15  Септември 2016
Александар Палас, Скопје


Ако сте Македонска компанија која сака да се поврзе со купувачи од други земји и/или странски инвеститори во Македонија, регистрирајте се овде или напишете ни е-маил на contact@mamei.mk. 

После регистрацијата, ќе добиете пристап до онлајн платформата каде што можете да ги погледнете барањата постирани од заинтересираните купувачи и да закажете средба со нив.


Доколку имате прашања, или не ви е јасен процесот слободно напишете ни е-маил, или пак јавете се:

МАМЕИ канцеларија 02 3177 658
Дејан Јаневски       070 26 00 18
Гоце Пешев           071 27 70 47Компании членови на МАМЕИ учесници на Б2Б настан во организација на БМЕ Германија

Компаниите Свемек и Завар од Скопје, како и Братство Инокс од Охрид се учесници на Б2Б настанот „Иницијатива за пронаоѓање добавувачи од државите од Западен Балкан за германски производни компании" организиран од Германското Здружение за управување со материјали, увоз и логистика BME е.V.